Agenda

U bent hartelijk welkom tijdens een van onze kerkdiensten. Elke zondag zijn er twee diensten: ‘s ochtends om 10.00 uur en ‘s middags (in principe) om 17.00 uur. Het tijdstip van de middagdienst wordt soms aangepast als er een predikant in onze gemeente voorgaat. U vindt het aangepaste tijdstip dan onderin deze pagina. Daarnaast ziet u daar ook als er een predikant tijdens een weekdienst voorgaat. Vooralsnog zal tijdens de weekdiensten de mogelijkheid worden geboden om via kerkdienstgemist mee te luisteren. Wij stellen het op prijs als u dan ook gebruik wilt maken van onze collecte. 

Collectes worden op dit moment digitaal gehouden. U kunt uw gift geven via Chrch (nadat u op deze link klikt kiest u eerst als kerk ‘Gereformeerde Gemeente Hilversum’; daarna kunt u voor de collectes van deze week aangeven welk bedrag u wilt geven en kunt u met de knop ‘Volgende’ kiezen voor ‘Betalen via iDeal’) of door middel van een bankoverschrijving:

  • NL42RABO0388293209 (Kerk)
  • NL08RABO0158521870 (Diaconie)

U kunt ook de Chrch app installeren op uw smart phone via de volgende links: apple-app-store-button google-play-button

Hieronder wordt de liturgie gepubliceerd van de komende kerkdienst(en) zodra deze bekend is (meestal is dat een dag voor de datum van de kerkdienst).

De liturgie van de eerstvolgende dienst wordt hier gepubliceerd. Publicatie van de liturgie gebeurd meestal één dag voor de betreffende dienst.

Toekomstige kerkdiensten waarin D.V. bij ons een predikant zal voorgaan zijn hieronder weergegeven. Indien er geen predikant voorgaat zal er op zondag leesdienst zijn op de gebruikelijke tijden (‘s ochtends om 10.00 uur en/of ‘s middags om 17.00 uur).